Ryhmille

UNOHTUMATTOMAT JUHLAT

Pöllöwaari on erinomainen valinta juhliisi, koska voit majoittua yksilöllisessä hotellissamme ja majoittaa myös vieraasi meille. Olipa kyse syntymäpäivistä, häistä, ristiäisistä, ylioppilasjuhlista, karonkosta, muistotilaisuudesta tai mistä tahansa, Pöllöwaari on paikka, kun etsit yksilöllistä juhlapaikkaa ja arvostat korkeatasoista ruokaa ja palvelua. Juhlan onnistumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme. Kerro meille toiveesi, niin järjestetään yhdessä teidän näköisenne juhlat, jotka ovat juuri niin onnistuneet kuin suunnittelit. Sovi aika, niin esittelemme mielellämme sopiva tiloja juhliinne. Lähetämme myös mielellämme juhliisi sopivia menuehdotuksia juomasuositusten kera. 

Juhlapalvelut


Yli 10 hengen seurueet

Yli 10 hengen seurueita suosittelemme tilaamaan yhtenäisen menun etukäteen. Näin voimme taata juhlanne mutkattoman sujuvuuden ja voitte keskittyä täysin vieraisiinne sekä nauttimiseen.

Lounastilaisuudet

Maanantaista perjantaihin meillä on tarjolla lounasta klo 11 – 16. Pöllöwaarin viimeistelty lounas on hyvä vaihtoehto päiväsaikaan pidettäville tilaisuuksille.

Tarjoilu

Tarjoiluhintoihin sisältyvät kynttilät, pienet pöytäkukat sekä valkoiset pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat. Muistotilaisuuksissa lisäämme vielä muistopöydän. Mikäli teillä on juhlaanne liittyviä erityistoiveita, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme.

Toiveet

Halutessanne teemme myös menu- ja paikkakortit juhlaanne. Keittiömme ottaa huomioon mahdolliset erityisruokavaliot ilmoituksenne mukaisesti.

Muutokset

Tilauksen henkilömäärään voidaan tehdä muutos viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua, jolloin veloitus ruokatilauksesta tehdään sen mukaisesti.

JUOMAT

Mikäli tilaat aterialle ruokaviinit, alkoholittomat ruokajuomat (mehu, maito ja jäävesi) sisältyvät hintaan. Muutoin laskutus tapahtuu normaalin juomahinnastomme mukaisesti.

JÄLKIRUUAT

Jälkiruuan sijaan voitte tilata toiveidenne mukaisen täytekakun. Kakun hinta on 12,50€ / henkilö

Tilat


PÖLLÖWAARI-SALI

Klassisesti sisustettu ravintolasali Kansakoulukadun puolella, joka on yhteydessä viihtyisään Viinibaariimme.

MAX 36 HLÖ.

Wehmas-sali

Vehmas- sali max 38 hlö, kun yhteydessä Pääsky-kabinettiin, yhteensä max 50 hlö

Tunnelmallinen, pianolla varustettu tummasävytteisempi ravintolasali Yliopistonkadun puolella.

Esimerkkejä eri pöytämuodoista;
40 hlö 2*17 hlö pöydät + 1* 6 hlö pöytä
20 hlö Diplomaattipöytä
36 hlö U-pöytä

AROLA-KABINETTI

 

Viihtyisä modernilla kokoustekniikalla varustettu kabinetti.

MAX 14 HLÖ

PÄÄSKY-KABINETTI

 

Viihtyisä modernilla kokoustekniikalla varustettu kabinetti. joka on yhteydessä Vehmas-saliin.

MAX 12 HLÖ

Ryhmämenut


Ohessa kaksi menu-ehdotustamme yli 10 hengen ryhmille. Voit pyytää tarjousta tilaisuuteesi myös muista menu-kokonaisuuksista.

Menu I

Parsa & valkoherukka
manteli, krassi
Ankka & pistaasi
juurekset, ruusukaali, timjami
Sitruuna & lakritsi
marenki, crumble
58€

Menu II

Kevätkananpoika & herkkusieni
sipuli, sherry
Kuha & hummeri
dijonsinappi, kevätvihannekset, kirsikkatomaatti
Raparperi & mansikka
vanilja, mesiangervo
59€